Салони
+38 (068) 283-59-79
Шоу-рум. Нагірна, 12
+38 (098) 720-98-14
Офіс:
+38 (044) 333-87-64
+38 (098) 720-98-14
Замовити звінок
Call

Розпродаж меблів - оновлюємо інтер'єр зі знижкою!

Все ще думаєте, що якісні меблі сьогодні можна купити тільки за високою ціною? Подумайте ще раз! Завдяки розпродажів, які регулярно проводять практично всі великі магазини меблів, шикарні і, головне, якісні меблі можна купити за дуже демократичною ціною. Виробник офісних меблів Salita в цьому плані також не виняток. Наша компанія допомагає своїм клієнтам економити гроші на покупку якісних офісних меблів, проводячи вигідні розпродажі широкого асортименту моделей.

Розпродаж офісних меблів - чи є тут підступ?

Це питання хвилює кожного покупця, який стикається з розпродажем меблів. Адже, судіть самі, якщо логічно припустити, чому магазин дешево розпродає свій товарний асортимент, то перше, що приходити на розум - це наявність будь-якого брака або дефекту. Сьогодні цей міф впевнено розвіюють великі авторитетні виробники меблів в Україні, до числа яких належить і торгова марка Salita.

Причин, за якими магазини і торгові інтернет-майданчики проводять акції і розпродажі меблів, досить багато. Як правило, такий маркетинговий хід має такі передумови:

  1. Розпродаж «старих» колекцій - найбільш поширена причина для проведення розпродажів. Якщо виробник меблів працює, як то кажуть, на результат, то він регулярно оновлює свій асортимент, випускаючи нові колекції продукції. В силу цього на складах «накопичується» досить багато товару, і розумним рішенням в даній ситуації стає розпродаж - так магазин звільняє місце для нових одиниць продукції, а покупці отримують можливість вигідно придбати вподобану меблі.
  2. Реклама новинок - ще одна поширена причина продажу меблів зі знижкою. В даному випадку мета, яку переслідує фабрика меблів - це популяризація своєї продукції. Проводячи акції на нові колекції, магазини намагаються залучити нових покупців, що дійсно працює. Причому іноді знижки можуть поширюватися не тільки на нові товарні одиниці, а й на старі колекції. Подібні мега розпродажі стають справжнім скарбом для покупця!
  3. Уцінка товару. В даному випадку розпродаються меблі, які дійсно мають невеликий дефект (наприклад, меблі з шоу-румів і виставок або та, яка була подряпана під час перевезення) або заводський брак (кривий шов, брак тканини, різнотону, недоліки збірки і т.д.). Як правило, сумлінні виробники завжди вказують причину, по якій товар підлягає уцінці.
  4. Розпродаж одиничних екземплярів. Якщо на складі магазину залишається одна-дві позиції з колекції, то на ці меблі ціну знижують.
  5. Продукція, яку виготовляли під індивідуальне замовлення, але з якихось причин замовник відмовився від покупки. Ви, напевно, здивуєтеся, але і таке буває. Причини відмови можуть бути самі різні: людина зробила замовлення, але погано поміряв місце, де буде стояти меблі, не підійшов колір вироби або, нарешті, виникли фінансові труднощі. У такій ситуації, магазин виставляє продукцію на розпродаж. І якщо вам підходять параметри і дизайн «відмовний» офісних меблів , то ви двічі у виграші - купуєте меблі відмінної якості за вигідною ціною!
  6. Як видно, розпродаж - це універсальний інструмент, одночасно «працює» і на продавців, і на покупців. Тому, якщо ви дізналися про проведення чергової розпродажі або акції від виробника - не втрачайте можливості придбати ті меблі, про яку ви давно мріяли, за найбільш оптимальною для вас ціною.

    Висока якість + розпродаж = вигідна покупка!

    Ця формула працює тільки в тому випадку, якщо якість акційною меблів дійсно на належному високому рівні. Але сьогодні далеко не всі бренди можуть похвалитися такою перевагою. Що ж робити простому обивателю, якого складно визначити, де ж той самий добросовісний виробник, який гарантує відмінну якість? Вихід в даній ситуації простий - покупка офісних меблів від фабрики Salita.

    Гарантія якості виробленої офісних меблів - це основне правило роботи компанії. Весь асортимент продукції цього виробника відповідає всім існуючим стандартам якості і, що важливо, високим екологічним нормам. А завдяки регулярному проведенню акцій і розпродажів офісних меблів, кожен бажаючий може в цьому переконатися.

    Акційні меблі від Salita мають кілька переваг:

    • прослужить не одне десятиліття;
    • зробить ваш інтер'єр стильним і комфортним;
    • дозволить заощадити чималу суму при покупці.

    Все це робить офісні меблі Salita кращим рішенням для тих, хто цінує якість і вміє економити.

Заказать обратный звонок

Ваше имя*:

Номер телефона*:

Комментарий:

Введите числа с картинки: