Салони
+38 (068) 283-59-79
Шоу-рум. Нагірна, 12
+38 (098) 720-98-14
Офіс:
+38 (044) 333-87-64
+38 (098) 720-98-14
Замовити звінок
Call

Меблева компанія Salita - реалізація Ваших ідей з нашою гарантією!

Сьогодні нестандартне планування житлових і робочих приміщень - це один із трендів, який все частіше застосовується не тільки дизайнерами інтер'єрів, але і будівельними компаніями, які створюють унікальні будівлі зі своєрідним проектним рішенням. В обох випадках облаштування інтер'єру виводиться на новий, нетрадиційний рівень: на зміну стандартних «конвеєрних» меблів приходять меблі під замовлення, які виготовляється за індивідуальними ескізами, а також сучасні модульна меблі, які не захаращують кімнату і легко вписується в будь-яке нестандартне планування. Виготовленням саме таких меблів для офісів займається компанія Salita - лідер українського ринку, який дійсно знає, як втілити естетичне і практичне задоволення в високоякісної і функціональної офісних меблів.

 

Офісні меблі Salita - меблі, зроблені з душею

 

Група кваліфікованих дизайнерів компанії працюють не на кількість, а на якість. Головна мета, яку вони ставлять перед собою - це потрапити, так би мовити, «в яблучко» і повністю задовольнити побажання замовника, навіть якими неймовірними вони б не були. Труднощі, які встають на цьому шляху, лише підштовхують працювати ще старанніше, в результаті чого виходить дійсно витвір мистецтва.

 

У кожній серії меблів для офісів, будь то меблі для персоналу або кабінет керівника, є своє «обличчя» і своя родзинка. Так, наприклад, серія Урбан відрізняється новомодними тенденціями, які втілені в кожному предметі інтер'єру. Її розробили спеціально для керівників з прогресивними поглядами на стильове оформлення робочого простору. Як вже можна зрозуміти з назви, серія підпорядковується урбаністичному стилю і створює ультрасучасний кабінет, який надихає на підкорення нових вершин в бізнес-сфері.

 

Серія Моріон - ще одна унікальна серія меблів для директора, яка поєднує в собі різні фактури, кольори і форми. У компанії Salita впевнені, що саме ця серія найкращим чином підходить для тих керівників, які в рівній мірі цінують естетику і функціональність меблів, при цьому не забувають слідувати модним трендам в оформленні інтер'єру власної фірми.

 

Якщо ж ви шукаєте меблі для кабінету керівника в класичному виконанні, але з нотками сучасності, тоді вам слід звернути увагу на серію Тріумф. Дизайнери Salita змогли об'єднати в ній непоєднувані на перший погляд речі: класичну строгість з невластивим для неї кольоровим оформленням, що зробило серію Тріумф сміливою, виразною і неймовірною стильною.

 

Як показує багаторічна практика компанії, найкращим варіантом для оформлення кабінетів для керівних посад і для персоналу є офісні меблі Промо, що поєднує в собі універсальну практичність, багатофункціональність і естетичну стриманість. За допомогою цієї серії можливо втілити практично будь-які інтер'єрні рішення, так як всі її модулі легко комбінуються один з одним і не створюють ріжучого погляд контрасту або дисбалансу в загальному сприйнятті всього інтер'єру. Вибравши меблі Промо, ви зможете створити кабінет, у якого буде характер, а не просто стильне оформлення.

 

У чому переваги вибору меблів від Salita

 

Чому Salita на сьогодні є лідером українського ринку офісних меблів? Секрет успіху простий і він таїться в особливому підході до роботи. Створюючи меблі, фахівці компанії застосовують не тільки свій багаторічний досвід, а й інноваційні технології, що робить меблі не тільки якісними і функціональними, але і дуже стильними, сучасними і комфортними.

 

Відмінність офісних меблів Salita від конкурентів в наступному:

  • клієнт може бути впевнений в абсолютній безпеці предметів обраних предметів інтер'єру, так як в компанії використовується тільки перевірені матеріали, що мають сертифікати, що підтверджують стандарти екології, якості та ергономіки;
  • меблі виготовляються на новітньому сучасному обладнанні з Італії, Іспанії та Австрії;
  • в компанії не створюють «конвеєрну» меблі - кожна серія є втіленням унікальної дизайнерської задумки, яка пройшла довгий шлях від ідеї до скоєного твори мистецтва;
  • широкий асортимент продукції, який дозволяє задовольнити будь-які вимоги і побажання клієнтів;
  • модульні меблі відкриває найширші можливості для оформлення робочих просторів і втілення найсміливіших ідей;
  • деякі серії меблів можна комбінувати між собою для створення неймовірно стильних і унікальних інтер'єрів.

І нарешті, співробітники компанії Salita розуміють, наскільки для клієнтів важливо поняття «час - гроші», тому працюють в тому режимі, який у всьому влаштовує замовника. Таким чином, співпраця з таким професіоналом як Salita приносить не тільки бажаний результат, але і задоволення, адже тут дійсно розуміють, чого хоче клієнт.

 

Заказать обратный звонок

Ваше имя*:

Номер телефона*:

Комментарий:

Введите числа с картинки: