Салони
+38 (068) 283-59-79
Шоу-рум. Нагірна, 12
+38 (098) 720-98-14
Офіс:
+38 (044) 333-87-64
+38 (098) 720-98-14
Замовити звінок
Call

Основні принципи догляду за кабінетами керівника з глянцевою поверхнею

Серед численних видів офісної обстановки кабінети керівника з глянцевою поверхнею виглядають по-особливому презентабельно і елегантно. Такі комплекти - це поєднання неординарних дизайнерських рішень і бездоганного смаку. Завдяки стильній меблювання вдається створити ідеальне місце для роботи першої особи компанії, відмінні умови для нарад і переговорів з діловими партнерами.

У той же час глянцеві меблі більш вимогливі за доглядом, більш примхливі. Їм потрібен регулярний і делікатний догляд. Але при дотриманні нехитрих умов, офісні набори прослужать вам вірою і правдою не один рік. Що необхідно знати власникам, щоб надовго зберегти блиск і бездоганний вигляд обстановки?

Чого слід уникати при догляді за кабінетами з глянцевою поверхнею

Важливо пам'ятати, що меблеві набори з глянцевими поверхнями не відрізняються стійкістю до дії яскравого сонячного світла. Тому небажано розташовувати їх під прямими сонячними променями. Близькість до радіаторів і іншим опалювальних приладів для них також несприятлива. Розміщуйте тумби та столи на відстані більше одного метра від джерела тепла.

Під час прибирання слід уникати їх надмірного зволоження, оскільки потрапляння великої кількості води може призвести до відшарування плівки. І, звичайно, варто відмовитися від застосування чистячих зас-в з абразивними частинками. Заборонено побутова хімія, яка містить лугу і кислоти. Так як наявність хімічних розчиняючих речовин (ацетону, нітрогліцерину, спирту, скипидару) можуть викликати помутніння блискучій поверхні - дефекту, від якого згодом неможливо буде позбутися. Тут підійдуть рідкі склади, на упаковці яких є позначка: «для глянцевих поверхонь».

Засоби для догляду за офісними меблями

Слід зазначити, що глянцеві офісні меблі - обстановка, якої потрібно щоденна турбота. Як доглядати за столами, шафами, щоб не порушити цілісність дзеркальної поверхні, не пошкодити меблі подряпинами або розводами? На блискучому пластику добре помітні сліди від дотику пальців, висохлі плями від води/ кави, розводи та інше, тому очищати його доведеться часто. Що ж потрібно мати під рукою, щоб кабінет керівника не втратив свій презентабельний вигляд?

  • засобів для чищення скла. Вони стануть вашими надійними помічниками в боротьбі зі складними плямами;
  • очищувальних спреїв, призначених для глянцевих поверхонь;
  • засоби від жиру, щоб очистити стільниці і фасади від плям;
  • вологих серветок, що не містять спирту;
  • меламінової губки;
  • м'якої серветки з мікрофібри, яка дозволить легко видалити вологу з поверхонь;
  • полироля з воском, щоб позбавити поверхні від статичної електрики, що притягує пилові частинки як магніт.

Щоб меблі з першого погляду підкорювала оточуючих своєю чистотою і блиском, починають прибирання з нанесення спрею. Його активні компоненти без проблем справляються з забрудненнями. Складні плями видаляють меламіновою губкою. Звикли використовувати підручні засоби? Хороший вибір для видалення розводів після збирання - розчин столового оцту і водою (у пропорції 1: 1). Завершальний етап - нанесення поліролі.

Меблі для боса, наприклад, кабінет Моріон з глянцевою поверхнею виготовляють з добротних матеріалів, тому обстановка має відмінну функціональність і оригінальний дизайн. Це по-справжньому якісний, функціональний і затребуваний продукт. Глянець користується незмінною популярністю завдяки дзеркальному ефекту, що дозволяє візуально розширювати простір, і при делікатного догляду стіл керівника та інші меблі збережуть бездоганний вигляд протягом тривалого часу.

Тим більше, що в продажу сьогодні можна знайти побутову хімію, що допомагає відчутно зменшити кількість слідів від дотику з глянцевими стільницями, дверцятами шаф. Состави створюють крісталлообразном довговічну плівку, яка захищає обстановку близько року. Додають в спреї для глянцю і антистатики, що сприяють отталкиванию мікрочастинок пилу від поверхонь.

Заказать обратный звонок

Ваше имя*:

Номер телефона*:

Комментарий:

Введите числа с картинки: