Салони
+38 (068) 283-59-79
Шоу-рум. Нагірна, 12
+38 (098) 720-98-14
Офіс:
+38 (044) 333-87-64
+38 (098) 720-98-14
Замовити звінок
Call

Переваги модульних офісних меблів від виробника Salita

Вибір меблів для офісу – справа важка, а часом навіть нездійсненна. А все тому, що покупець або сам не знає, чого він дійсно хоче, або, що буває найчастіше, знає, чого хоче, але не може цього втілити з однотипною громіздких офісних меблів, які продаються буквально в кожному меблевому магазині. Допомогти покупцеві в такій ситуації може дві речі: або він підшукує серед існуючого асортименту більш-менш підходящий варіант, або, покладаючись на досвід авторитетних меблевих виробників, купує модульну систему. Чому саме модульну систему? Відповідь проста & ndash; сучасні модульні системи дозволяють втілити найсміливіші дизайнерські рішення в організації робочого простору компаній, при цьому створюють максимально функціональний і комфортний інтер'єр.

 

Що ж таке модульні офісні меблі?

 

Модульні системи офісних меблів є набором окремих компонентів (модулів), які можна розставляти по приміщенню на власний розсуд. Саме в цьому і криється їх головна перевага: більше вам не потрібно & laquo; танцювати & raquo; під чіткі рекомендації виробника & ndash; тепер ви самі можете виступити в ролі дизайнера і за своїм смаком і фантазії облаштувати будь-який офіс, приймальню і навіть кабінет керівника. Саме таке сучасне рішення пропонує компанія Salita & ndash; провідний виробник офісних меблів, що втілює світові передові розробки і досягнення меблевого ринку в лаконічну, гармонійну, багатофункціональну і естетичну меблі.

 

У чому переваги модульних офісних меблів Salita?

 

 Модульні меблі для офісів має на порядок більше переваг, ніж стандартні комплекти. Розглянемо основні плюси по порядку:

  • Зручність. Мета облаштування будь-якого приміщення – це досягти максимально правильної розстановки меблевих елементів, завдяки якій кожен з них буде стояти на своєму місці, створюючи в просторі гармонійність і комфорт. Саме цю мету переслідує модульні меблі, так як за рахунок можливості розібрати систему на окремі модулі і розставити їх на правильні місця можливо отримати грамотно облаштоване приміщення, навіть при обмеженому просторі.
  • Функціональність. Кожен елемент модульної системи несе в собі певну функцію, але в той же час, їх можна комбінувати, щоб отримати новий предмет меблів. Наприклад, скомпонувавши офісний стіл з брифінг приставкою, вийде функціональний і оригінальний стіл для кабінету керівника, а грамотно розставлені стелажі легко замінять громіздку і незручну офісну шафу. Ця особливість стане актуальною для творчих і креативних людей, які хочуть створити досконалий до деталей робочий простір.
  • Єдиний стиль. Купуючи модульні офісні меблі від виробника Salita, вам більше не потрібно турбуватися про гармонію інтер'єру – всі елементи в одній серії виконані в єдиному стильовому рішенні. Їх можна комбінувати і переміщати, при цьому ви завжди отримаєте цілісний, стильний і лаконічний простір без непотрібних надмірностей.
  • Можливість перепланування. Секційні меблі розробляються спеціально для того, щоб їх можна було скомпонувати в самих різних варіаціях, без втрати їх функціональності. Тому не обмежуйте себе стандартними рішеннями в облаштування офісного приміщення – проявляйте фантазію і розміщуйте модулі в такій комбінації, яка вам здасться найбільш раціональною. Ця особливість, скоріше, стане до душі тим, хто любить робити перестановку.
  • Вартість. Останнє в списку, але далеко не останнє за значущістю перевага модульних офісних меблів. Якщо врахувати зі скількох елементів складається весь гарнітур, то загальна його вартість вийде на порядок нижче, ніж ви б витратили на покупку кожного предмета меблів окремо. Що вже там говорити про замовлення меблевої системи для офісу за індивідуальним проектом, ціна якого часом виливається в цілий статок.

Виходячи з усього перерахованого вище, можна зробити висновок, що модульні офісні меблі від компанії Salita – це ідеальне рішення для тих, хто не хоче перетворювати свій кабінет в скупчення непрактичних і дорогих меблів, які просто займають місце в приміщенні. Модульні системи прийдуть на допомогу творчим керівникам, які прагнуть створити комфортний для роботи простір, яке при цьому буде говорити про наявність унікального стилю та індивідуального характеру. А вибираючи меблі від провідного виробника Salita, ви можете бути впевнені в тому, що купуєте не тільки стильні і функціональні меблі, але і високоякісний товар, в надійності і довговічності якого вам не доведеться сумніватися.

Заказать обратный звонок

Ваше имя*:

Номер телефона*:

Комментарий:

Введите числа с картинки: